Nieuwe start dames Okke Hel

[av_image src=’http://okkehel.nl/wp-content/uploads/2016/06/roeimeisjes-danser-2016.jpg’ attachment=’974′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Zo ook bij enkele oud roeisters van Okke Hel! Na enkele jaren te zijn gestopt melden een aantal dames zich weer bij Okke Hel met de vraag of er nog een dames team was. Helaas hadden we op dat moment geen dames team meer. Tijdens de HT werden er enkele moeders van onze jeugdroeiers zo enthousiast dat ze ook wel eens aan die riemen wilden proberen te hangen!

Op 20 mei was het dan zo ver: met 4 dames (2 oud-roeisters en 2 roei-moeders) zijn van start gegaan onder leiding van stuurvrouw Lia van de Sterke Sietze. In de Danser. Voor de 2 oud-roeisters het oude vertrouwde sloepje! De dames waren dol enthousiast en besloten de week erop weer af te spreken. Direct na de eerste training werd via Facebook een bericht verspreidt met een oproep voor versterking. De aanmeldingen stroomden binnen.

Veel roeiplezier dames!
[/av_textblock]