Routebeschrijving

Vanaf Sneek

Via de A7 richting Harlingen, daarna ga je naar de N31, Volg deze totdat je de afslag Kimswerd bereikt. Neem afslag Kimswerd. Je rijdt nu op de Westerzeedijk. Aan het einde van de Westerzeedijk (vlak voor de Aldi) ga je links naar de Nieuwe Willemshaven. Je bent nu op plaats van bestemming.

Vanaf Amsterdam

Vanaf de Afsluitdijk volg Harlingen en neem op de N31 de afslag Kimswerd. Je rijdt nu op de Westerzeedijk. Aan het einde van de Westerzeedijk (vlak voor de Aldi) ga je links naar de Nieuwe Willemshaven. Je bent nu op plaats van bestemming.

Vanaf Leeuwarden

Je volgt de A31 naar Harlingen. Via de A31, neem je afslag 19 “Harlingen Havens”. Bij de rotonde ga je rechts de Zuidwalweg op, dit is de N390 richting Harlingen-Havens. Deze weg blijf je alsmaar volgen naar de Oude Ringmuur. De Oude Ringmuur draait iets naar links en wordt de Prinsenstraat, Havenplein, Hoge Willemskade. Aan het eind van de Havenweg/Zeeweg sla je rechtsaf over het spoor naar de Westerzeedijk. Vervolgens sla je (nadat je de Aldi bent gepasseerd) weer rechtsaf en dan bereik je de Nieuwe Willemshaven en ben je op de plaats van bestemming.

De sloepen die gekraand dienen te worden, kunnen zich op de wedstrijddag vanaf 09:00 uur melden op het volgende adres:

Dokkade 5
Harlingen
Tel: 06-50261163