Even voorstellen: het bestuur!

Voorzitter

Marcel Touwslager

Inmiddels ben ik al 24 jaar verbonden aan Okke Hel eerst als roeier en later als stuurman.
Ik ben begonnen in de Sterke Sietze waar ik jaren op SB 2 heb geroeid onder de leiding van Vic Berends.
Nadat Vic niet meer in staat was om te sturen heb ik zijn stokje overgenomen en ben ik eerst gaan sturen in de Sterke Sietze en nu in de Snurk.
In de loop van de jaren alle wedstrijden roeiend of sturend mogen winnen alleen de HT ontbreekt nog op het lijstje. Helaas tijdens deze wedstrijd nooit hoger dan tweede mogen worden.
Sinds 2 jaar heb ik de functie van voorzitter binnen deze geweldige vereniging. Samen met de rest van het bestuur hebben wij ons tot taak gesteld om er voor te zorgen dat de jeugd weer in de sloepen stapt wat gelukkig in Harlingen wel lijkt te gaan lukken.
Zo hopen we dat de vereniging een mooie toekomst tegemoed gaat.

Secretaris:

Brent de Vries

In 2005 ben ik begonnen met sloeproeien bij Okke Hel. Eerst 7 jaar op stuurboord 2 in de Kromme Dick gezeten. Door omstandigheden ben ik daarna gaan sturen. Dit doe ik tot op heden nog steeds met veel plezier! Inmiddels heb ik de meeste wedstrijden al mogen roeien en/of sturen. Van de wedstrijden in Nederland tot de Crazy River Race in Rusland en de Great River Race in London. Al met al een geweldige sport om aan deel te nemen!

In 2010 ben ik tot het bestuur toegetreden als secretaris. Zeker de laatste jaren is het een enerverende tijd waarbij we als bestuur ons uiterste best doen om sloeproeien weer op de kaart te zetten!

Contact secretariaat

Penningmeester

Jeugdzaken

Lia Pieterse

Contact jeugdzaken

Algemeen bestuurslid

Op dit moment zijn wij op zoek naar een nieuw algemeen bestuurslid.
Mocht je interesse hebbenof wil je meer informatie over de inhoud, neem dan vrijblijvend contact met ons op!