Even voorstellen: het bestuur!

Voorzitter

Marcel Touwslager

Inmiddels ben ik al 24 jaar verbonden aan Okke Hel eerst als roeier en later als stuurman.
Ik ben begonnen in de Sterke Sietze waar ik jaren op SB 2 heb geroeid onder de leiding van Vic Berends.
Nadat Vic niet meer in staat was om te sturen heb ik zijn stokje overgenomen en ben ik eerst gaan sturen in de Sterke Sietze en nu in de Snurk.
In de loop van de jaren alle wedstrijden roeiend of sturend mogen winnen alleen de HT ontbreekt nog op het lijstje. Helaas tijdens deze wedstrijd nooit hoger dan tweede mogen worden.
Sinds 2 jaar heb ik de functie van voorzitter binnen deze geweldige vereniging. Samen met de rest van het bestuur hebben wij ons tot taak gesteld om er voor te zorgen dat de jeugd weer in de sloepen stapt wat gelukkig in Harlingen wel lijkt te gaan lukken.
Zo hopen we dat de vereniging een mooie toekomst tegemoed gaat.

Secretaris:

Brent de Vries

In 2005 ben ik begonnen met sloeproeien bij Okke Hel. Eerst 7 jaar op stuurboord 2 in de Kromme Dick gezeten. Door omstandigheden ben ik daarna gaan sturen. Dit doe ik tot op heden nog steeds met veel plezier! Inmiddels heb ik de meeste wedstrijden al mogen roeien en/of sturen. Van de wedstrijden in Nederland tot de Crazy River Race in Rusland en de Great River Race in London. Al met al een geweldige sport om aan deel te nemen!

In 2010 ben ik tot het bestuur toegetreden als secretaris. Zeker de laatste jaren is het een enerverende tijd waarbij we als bestuur ons uiterste best doen om sloeproeien weer op de kaart te zetten!

Contact secretariaat

Penningmeester

Ron Leen

Ik ben zo rond 1996 begonnen met sloeproeien in de Met Stip bij een inmiddels niet meer bestaande sloeproeivereniging in Zaandam. Rond 1999 ben ik lid geworden van het team De Zaanse Schoone. Daar heb ik tot en met 2002 in geroeid op stuurboord. Vervolgens heb ik een hele tijd niet geroeid en ben ik vanaf 2008 weer, zij het niet fanatiek, begonnen bij Quo Vadis in Zaandam. Uiteindelijk ben ik in 2011 na mijn verhuizing naar Wijnaldum lid geworden van Okke Hel in het team Sterke Sietze. Daar roeide ik wisselend stuurboord en bakboord, maar uiteindelijk heeft de laatste toch de overhand gekregen. Vanaf 2016 roei ik in de Kromme Dick op bakboord. De voor mij belangrijkste resultaten tot nu toe zijn 9de bij de Amsterdamse Grachtenrace en 13de bij de HT, allebei met de Sterke Sietze.

Naast actief roeien ben ik ook al 14 jaar als penningmeester actief betrokken bij de organisatie van De Slag om de Zaan in Zaanstad. In november 2013 ben ik penningmeester geworden bij Okke Hel. Mijn streven met Okke Hel is om van Okke Hel een actieve en vitale vereniging te maken. Met een grote diversiteit aan betrokken leden, jong en oud, man en vrouw, enzovoort. En volgens mij gaat dat met dit bestuur ook lukken op den duur.

Contact Penningmeester

Jeugdzaken

Lia Pieterse

Contact jeugdzaken

Algemeen bestuurslid

Carlo Pieper