Harlinger Kampioenschap 2018

Op zaterdag 7 april 2018 wordt het 10e Harlinger Kampioenschap Sloeproeien georganiseerd door Stichting Watersport en Recreatie Evenementen in samenwerking met Sloeproeivereniging Okkehel en www.marinediscounter.nl . De wedstrijd start om 13.00 uur in Harlingen aan de Nieuwe Willemshaven, In tegenstelling tot de vorige edities zullen we direct de Waddenzee op te gaan; een ideale voorbereiding op de komende HT Race. Het parcours is ongeveer 15 km. 

Er worden verschillende prijzen beschikbaar gesteld voor zowel de dames als de heren. Ook zal er een prijs worden uitgereikt voor het beste jeugdteam. Na de prijsuitreiking is er een roeiersfeest met live muziek. 

Datum: zaterdag 7 april 2018
Verwachte starttijd: ca 13.00 uur
Start/finish: Nieuwe Willemshaven te Harlingen
Afstand: circa 15 km
Eerste race: 2009
Faciliteiten: kranen, roeiersmaaltijd, roeiersfeest
Max. aantal deelnemers: 80 sloepen
Kosten: € 75,- per sloep
Kosten roeiers maaltijd: €7,50 per persoon

Na inschrijving kan het verschuldigde bedrag worden overgemaakt aan Stichting Watersport en Recreatie Evenementen, IBAN: NL76RABO0101787383. Graag bij de betaling de naam van de sloep vermelden.

Overnachten tijdens het Harlinger Kampioenschap 2018

Na het Harlinger Kampioenschap gaat het feest op de feestlocatie tot in de late uurtjes door. Vind je het jammer dat je al zo snel weer naar huis moet na de prijsuitreiking?

Let dan op: tijdens het Harlinger kampioenschap bieden wij vanaf dit jaar ook overnachtingen aan op een aantal geselecteerde charterschepen die in de havens van Harlingen liggen!

Al voor een bedrag van €25,00 per persoon kan gebruik worden gemaakt van dit unieke aanbod. Dit bedrag is inclusief een ontbijt!

Wil je meer informatie, stuur dan een mail naar info@okkehel.nl of reserveer snel je slaapplaatsen, want vol=vol!